SamenZeedijk wil ondergrondse afvalcontainers

SamenZeedijk heeft de laatste tijd weer veel aandacht besteed aan het huis- en bedrijfsafval. Regelmatig hebben we online foto’s geplaatst van echt asociaal gedrag. Dat is schijnbaar ook het Parool opgevallen met als resultaat vandaag een leuk artikel in het Parool. Daar zijn wij uiteraard blij mee. Wij hopen dat daardoor nog meer bewoners, ondernemers en buren van de Zeedijk meewerken aan een mooie, schone en leefbare Zeedijk.

Wij denken dat ondergrondse afvalcontainers in onze buurt een oplossing kunnen zijn. Natuurlijk brengt dat voor de gemeente veel kosten met zich mee, maar het is redelijk om de ondernemers hieraan mee te laten betalen. De rente is nu laag, dus wat dat betreft is de tijd gunstig.

Het is  ons bekend dat de vele kabels en leidingen in de grond een belemmering zijn. Maar het zal er ooit toch van moeten komen!  En SamenZeedijk zoekt liever naar oplossingen, ipv van  beperkingen.

SamenZeedijk gaat graag met de BIZ / ondernemersvereniging in gesprek om samen te zoeken naar oplossingen. Ons inziens ligt de oplossing vooral bij de ondernemers én gemeente.

Lees het artikel op de website van het Parool >>>

 

Zeedijk is afval beu!

 

20160211_093359 20160303_082934 20160315_083111 Knipsel

Een gedachte over “SamenZeedijk wil ondergrondse afvalcontainers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s