Zeedijk voert actie! Burgemeester van der Laan, doe er wat aan!

Opnieuw een duidelijke boodschap van  'onze' Remco (v0orzitter)
Opnieuw een duidelijke boodschap van ‘onze’ Remco (voorzitter)

“Burgemeester van de Laan, doe er wat aan!”

SamenZeedijk voert vandaag een kleine actie tegen de vervuiling en het vieze straatbeeld. Bewoners, ondernemers en buren van de Zeedijk klagen al bijna drie  jaar over de vervuiling van de Zeedijk.  Het zwerfvuil, de volle afvalbakken en de vuilniszakken die bijna de hele dag op de stoep staan.   Door al die troep krijgt de straat een smoezelig en vervuilt karakter. Steeds vaker wordt ongedierte gesignaleerd.

SamenZeedijk roept bewoners, ondernemers, buren en bezoekers op om mee te werken aan een schone Zeedijk. Dat betekent je houden aan de spelregels; afval in de afvalbak, stoep schoonhouden binnen een straal van 25 meter van je bedrijf, je houden aan het aanbiedingsregels met betrekking  tot huis- en bedrijfsafval.
SamenZeedijk roept de gemeente op om ook een bijdrage te leveren. Bijvoorbeeld door meer (vriendelijk) te handhaven, meer afvalbakken etc. Van de gemeente wordt een proactievere houding verwacht!SAM_0830

Om het zwerfvuil te beperken hangt SamenZeedijk dit weekend extra afvalzakken aan de afvalbakken. Een duidelijk signaal naar allen om onze straat schoon te houden!

 

Lees ook :

 

 

Opnieuw een duidelijke boodschap van  'onze' Remco (vorzitter)
Opnieuw een duidelijke boodschap van ‘onze’ Remco (voorzitter)

Een gedachte over “Zeedijk voert actie! Burgemeester van der Laan, doe er wat aan!

  1. […] Zeedijk voert actie Uit boosheid hebben de bewoners al een keer een vergadering van de gemeenteraad verstoord. Gaan die oude tijden herleven? Zaterdag j.l. was een een kleine actie van SamenZeedijk. Een start naar grotere acties? Wordt de nieuwe slogan: ‘ Burgemeester van der Laan, we komen er aan? […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s