Toezeggingen Burgemeester stellen teleur

Zoals Burgemeester van der Laan eerder heeft toegezegd heeft,  is hij vandaag met een schriftelijke reactie gekomen  op de bezwaren van bewoners & bewonersorganisaties met betrekking tot de Europride.  Zoals bekend wil SamenZeedijk een uitspraak van de rechter.

Positief is dat er meer handhavingscapaciteit wordt toegezegd. In zijn brief gaat de Burgemeester niet in op de veiligheidsrisico’s tijdens de Europride op de Zeedijk en hij vermindert daarnaast niet het maximale aantal toegestane decibels.

De komende dagen gaat SamenZeedijk in overleg met de andere bewonersorganisaties of we vasthouden aan de gang naar de rechter.  SamenZeedijk hoopt vooral op vrijwillige aanpassing van de plannen door de Gayrpide organisatie van de ZeedijkEen Zeedijksamenleving maken we immers samen!

SamenZeedijk blijft beschikbaar om hierover met de organisatie van de Gaypride van gedachten te wisselen op zeer korte termijn.  De deur stond, staat en zal altijd blijven open staan voor overleg met alle betrokken partijen. Dat mag u van ons verwachten, maar zo kent u ons immers ook!

 

De brief van de Burgemeester>>>

Brief toezeggingen burgemeester EuroPride

 

events-gaypride2015[1]

Een gedachte over “Toezeggingen Burgemeester stellen teleur

  1. De vermelde gevelnormen hebben geen precedent. Hier moet een verwisseling FOH en gevelnorm hebben plaatsgevonden. 90dB(A) op de gevel van een woonboot is minstens 23 dB voorbij het duldbare! 103 dB(C), er staat geen kopje meer op zijn plaats. Betrek de NSG.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s