Ton tijdelijk terug in bestuur SamenZeedijk

Na de zomervakantie informeren wij u over onze nieuwe doelstellingen, maar nu al is het duidelijk dat de komende maanden de werkdruk voor ons bestuur fors zal toenemen. Onze ambities kunnen alleen gerealiseerd worden als daar tijd voor beschikbaar is. Daarom heeft het bestuur unaniem besloten om een beroep op oud-voorzitter Ton Jacobs te doen om het bestuur nog eens voor een korte periode te versterken. Wij hebben Ton gevraagd om zich
bezig te houden met een aantal projecten. Vanuit de aard van onze plannen is het handiger dat hij daarbij kan functioneren als bestuurslid, zeker omdat hij soms SamenZeedijk officieel zal moeten kunnen vertegenwoordigen.

Ton tijdelijk terug bij SamenZeeijk
Ton tijdelijk terug bij SamenZeeijk

De betrokkenheid van onze oud-voorzitter bij de Zeedijk is nog steeds groot. Ook na zijn aftreden als bestuurslid van SamenZeedijk heeft hij een paar interessante voorstellen gelanceerd, in het belang van de Bewoners, Ondernemers en Buren van de Zeedijk.
Bijvoorbeeld een aantal voorstellen met betrekking tot het afval.  Mede door zijn vasthoudendheid is er inmiddels een brug vernoemd naar Bet van Beeren, zoals u deze week kon lezen en ook in het AT5 nieuws kon zien. Dat Ton’s hart ook nog steeds bij SamenZeedijk ligt blijkt uit zijn positieve reactie.  Het bestuur is dan ook zeer verheugd met zijn tijdelijke terugkeer.

 

Enkele fraaie voorstellen en acties van Ton op persoonlijke titel:

Voorstel (bedrijfs) afval 

Een nieuwe bestemming voor de thans afgesloten Sint Thomassteeg?

Bet van BeerenBrug

 

Welkom terug Ton

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s