Wat een geweldig top feest! Trots!

Wat was het weer een geweldig gay feest. Het leek alsof de pret niet op kon en alle Amsterdammers en bezoekers waren dit weekend gay. Geweldig. Een feest waar we trots op mogen zijn. Een feest waarmee we toch even de hele wereld hebben laten zien dat we in Nederland kiezen voor vrijheid, acceptatie en respect.
En dat de Zeedijk een van de gezelligste straten van Amsterdam is, dan heeft opnieuw iedereen kunnen ervaren.  Wat een feest! Wat een beleving!  Helemaal top.

Complimenten voor de gemeente Amsterdam, de Europride organisatie en de Politie hoe alles is aangepakt de laatste dagen.  Dat was een behoorlijk karwei. Goed gedaan!

Beste Burgemeester van de Laan, was het feest en de beleving  minder groot geworden als op een aantal plaatsen meer rekening was gehouden met de bewoners, door bijvoorbeeld de volume knop minder hard open te draaien? Denkt u echt dat de mensen dan direct weer naar huis waren gegaan?   Natuurlijk niet.  Ook dan blijft de Gaypride een top feest in een top stad!
Beste Burgemeester, denkt u dat het feest minder groot was geweest als u zich wel had gehouden aan alle wettelijke voorgeschreven termijnen?  Natuurlijk niet!  Ook dan blijft de Gaypride een top feest in een top stad.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s